IV.ročník – odporotováno !!!

Hotovo !!!

Po třech hodinách skončil výběr toho nejlepšího co nám bylo do soutěže v letošním ročníku zaslano. Vyhodnocení fotosoutěže proběhlo 15.11.2020 v prostorách kulturního střediska POK Prudnik v Polsku.

Piotr Kulczyk Agata Wilczek Joanna Korzeniowska Danyi Jozef
Vladimír Kaštyl

Složení poroty :

Joanna Korzeniowska – Vedoucí d/s progr. POK/organizator

Vladislav Kastyl – bruntálský fotograf/organizator

Agata Wilczek – prudnický umělec/pracovník POK Prudnik

Piotr Kulczyk – prudnický fotograf

Porota měla těžký úkol, ale věříme, že se jej zhostila zodpovědně. Bylo zasláno 265 fotografií, které zaslalo 55 fotografů z prudnického a bruntálského regionu.

Pokud budeme bilancovat jak tento ročník dopadl, můžeme upřímně říct, že stále graduje i přes to, že nynější situace kolem Covid19 tomu nijak nenapomáhala. Technicky i kreativitou se zlepšujete. Jsou témata, které jsou pro Vás přitažlivější, ale opět se našlo téma, se kterým se i letos velmi bojovalo. Tím je téma ze života/reportáž. Naopak v tématu portrét jste nám udělali velkou radost. Ten se polepšil. Buď jak buď, každý ročník bude mít svá specifika co se týče témat, ale celkově se lepšíte!!!

Předání cen proběhne v prostorách městského divadla v Bruntále za účasti polské delegace.

O termínu vernisáže vítězných fotografií a udělení cen Vás budeme včas informovat s ohledem na aktuální situaci kolem šíření epidemie koronaviru.

Tato akce je finančně podpořena Městem Bruntál.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *