Představujeme Vám záštitu České federace fotografického umění (ČFFU) pro V.ročník.

Představujeme Vám záštitu V. ročníku soutěže Region očima mladých, kterou nám udělila Česká federace fotografického umění  ( ČFFU ). Letošní záštita je evidována pod číslem 2021/06. Tři fotografové napříč všemi čtyřmi tématy naši fotografické soutěže se mohou těšit na udělení zlaté, stříbrné a bronzové medaile ČFFU.

Česká federace fotografického umění byla založena v roce 2005 jako občanské sdružení pro podporu a propagaci fotografického umění v České republice a zahraničí. ČFFU zastupuje českou fotografickou veřejnost v Mezinárodní federaci fotografického umění (FIAP) a tím je mimo jiné oprávněna potvrzovat žádosti o patronáty FIAPu nad českými soutěžemi a salony a dále potvrzovat žádosti o tituly FIAPu.

ČFFU sama pořádá soutěže a výstavy pro české spolky a jednotlivce jak v České republice, tak v zahraničí. Informace najdete v aktualitách.

Nově jsme otevřeli členskou základnu pro děti a mládež do 21 let. Členové ve věku do 16 let mají členství zdarma; u věkové kategorie 16–21 let je stanoven symbolický roční poplatek 100,- Kč.

„Tato akce je finančně podpořena Městem Bruntál“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *